Vi er

about-us-intro
Om os

SkyHelp er et dansk firma med hovedkontor i Aarhus, hvor vi hver dag arbejder for at gøre livet lettere for dig som flypassager. Vi hjælper med det juridiske når flyet enten er forsinket, aflyst eller overbooket. Da vi har håndteret mange erstatningssager, ved vi hvad der skal til for at få en kompensation fra flyselskaberne, som ellers kan være svære at håndtere. Vi er eksperter på området og kender til de regler som danner grundlag for en erstatning.

Vores formål er at gøre det nemmere for dig

Kommunikationen med flyselskaberne kan ofte være besværlig og svær at håndtere for dig som privatperson, da flyselskabet ofte vil afvise dit krav med årsager som “vejrforhold”, “usædvanlige omstændigheder” eller andet. Hos SkyHelp har vi gjort det nemt for dig, da du blot skal udfylde vores simple formular, hvorefter vi kontakter flyselskabet og tager hele den juridiske dialog.

Det kan være en lang kamp, men oftest kan vi indenfor 2-10 uger udbetale kompensationen til din konto.

Hvad får vi ud af det?

Hos SkyHelp modtager vi kun en betaling for vores arbejde, såfremt at vi vinder din sag og du dermed har fået din kompensation. Vi tager kun et salær på 25% inkl. moms af den samlede kompensation. Andre firmaer tager ofte 25% + moms for samme service.

Vi ser frem til at høre fra dig

Beregn kompensation her